Over ons

Een gezellig restaurant in Giethoorn, gelegen aan het water met prachtig uitzicht: dat is Smit's Paviljoen. U kunt bij ons terecht voor vele arrangementen, bootverhuur, een kop koffie, lunch, smaakvol diner van onze menukaart, uitgebreide buffetten en gezellige barbecues. 


Wie zijn wij?

Smit's Paviljoen ligt sinds 1935 aan de oever van het Bovenwijde, tussen nationaal park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging hebt u zowel vanaf het gezellige terras (ca. 300 zitplaatsen) als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht over het meer en het nabijgelegen natuurgebied.


Bootverhuur

Giethoorn kunt u het beste verkennen per boot. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten boten te huren, zoals fluisterboten, punters en waterfietsen. Voor groepen hebben wij ook leuke puzzeltochten.


Eten en drinken

Met prachtig uitzicht over het meer en het natuurgebied, geniet u van heerlijk eten en drinken bij Smit's Paviljoen. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met gebak, een borrel, buffetten, barbecues en zelfs een High Tea.


Vele activiteiten en workshops

Voor gezellige en originele activiteiten of workshops bent u bij Smit's Paviljoen aan het goede adres. Wij organiseren zowel actieve als ontspannen activiteiten, workshops en wedstrijden. Voor grote groepen is het ook mogelijk een gevarieerd middagprogramma te bieden.