Zorgeloos varen in Giethoorn met een turfstekerslunch

Gaat u varen in Giethoorn, neem dan gezellig onze turfstekerslunch mee. Ontdek de prachtige omgeving in uw bootje op het water. En u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer het tijd is om te lunchen. Met de heerlijke turfstekerslunch eet u waar en wanneer u wilt.

Deze complete turfstekerslunch heeft u al voor 
slechts € ..,.. per persoon.

Reserveer direct

Of bel 0521 – 36 12 15

Lunchpakket voor onderweg


De complete Turfstekerslunch

Alles wat u nodig heeft voor een complete lunch vindt u in dit pakket. U krijgt een hard broodje en een zacht bolletje met beleg, en een heerlijke krentenbol. Hierbij doen we vers fruit, een flesje drinken en een lekkere snoepreep.

  • Belegde zachte bol
  • Belegd hard broodje
  • Krentenbol
  • Vers fruit
  • Flesje drinken
  • Snoepreep

Wilt u een ontspannen dagje in Giethoorn? Reserveer dan deze handige turfstekerslunch voor onderweg!


Handig mee te nemen

Wij zorgen ervoor dat u de turfstekerslunch handig kunt meenemen. Dit kan bijvoorbeeld als picknickmand of als een compact pakketje. Zo kunt u de hele dag ongestoord varen in Giethoorn. Heeft u speciale wensen, geef dit gerust aan ons door. Wij regelen het graag voor u!

U kunt ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.


Borrelen en varen in Giethoorn

Tijdens het varen genieten van allerlei hapjes? Alles wat u nodig heeft voor een gezellige borrel vindt u in onze borrelbox. Groene olijven, zongedroogde tomaten, 2 soorten worst, blokjes belegen kaas, roomkaas met kruiden, dip-stokjes en knabbelnootjes. Bovendien zitten er twee flesjes water én een piccolo Prosecco in de borrelbox!

 

Inhoud borrelbox

Borrelbox met hapjes


Picknickmand met streekproducten Giethoorn

Proef de sfeer met streekproducten

Wilt u zich helemaal onderdompelen in de sfeer van Giethoorn? Kies dan voor onze streekpicknick. Wij vullen een mand met heerlijke producten uit de buurt. Echt een aanrader om uw dagje Giethoorn compleet te maken.

 

Inhoud streekpicknick


Leuke activiteiten voor groepen

Komt u met een groep varen in Giethoorn? Bekijk dan ook eens onze activiteiten. Zo ontdekt u Giethoorn op een heel andere manier. Creatief, actief of informatief? Dankzij het brede aanbod vindt u altijd wel een gezellige activiteit voor uw groep. Wij denken graag met u mee. Bel ons via 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.

 

Ontdek de activiteiten

Activiteiten Smits Paviljoen Giethoorn


Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.