Op het water 

Hieronder vind u de activiteiten die wij op het water aanbieden.

€  7,50 p.p. Puzzeltocht per punter door Giethoorn en de prachtige omgeving. Aan de hand van de vragen wordt de route duidelijk. Er zijn kennisvragen, puzzels, observatievragen en instinkers. Na afloop is er een prijsuitreiking waarbij het team met de meeste goede antwoorden wint! (1,5 uur, vanaf 10 personen).
€  39,95 p.p. Outdoor Escape Game ‘Narcos’. In meerdere teams strijd je tegen de organisatie van Carlos E. Onder professionele begeleiding ga je per fluisterboot, doormiddel van een app, een koffer vol met gadgets en een IPad, voor de meest strategische route, los samen met je team opdrachten en puzzels op. De winnaar is het team wat de meeste punten verdient heeft en gaat er met de prijs vandoor. (3 uur) (2 uur, zonder begeleiding met een app op eigen telefoon € 21,50).
€  9,50 p.p. De hele middag gebruik maken van de diverse boten die wij ter beschikking hebben. Dit zijn fluisterboten, kano’s, waterfietsen, punters en zeilpunters. Inclusief routekaartjes. (2,5 uur).
€  28,50 p.p. Suppen. Met de boot gaat u naar het surfstrandje in Giethoorn. U krijgt hier eerst een wetsuit en een korte uitleg en gaat dan zelf een uur Stand Up Paddling door de prachtige omgeving. Na afloop kunt u gebruik maken van warme douches om uzelf op te frissen voordat u terugvaart. (2,5 uur, aantal personen in overleg).
€  27,50 p.p. Schattenjacht. Met fluisterboten vaart u naar de startlocatie. Op verschillende locaties in Giethoorn liggen schatten verstopt. Deze munitiekistjes kunt u alleen vinden met behulp van een fluisterboot of punter en een GPS ontvanger. Het is dan "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". (3,5 uur, vanaf 15 personen).
Prijs op aanvraag Waterskieën. Per boot kunnen er 4 personen per uur waterskieën. Er zijn maximaal 5 boten beschikbaar. Vooraf krijgt u een uitgebreide “droge instructie”. Wetsuits en waterskies zijn kostenloos te gebruiken. U zorgt zelf voor vervoer van onze parkeerplaats naar de locatie (7,4 km).
Prijs op aanvraag Drakenbootrace. Een drakenboot is een 12 meter lange, open kano met een drakenkop op de boeg. De professionele stuurman heeft een trommelaar en 10-16 peddelaars nodig om hoge snelheden te halen. Na een oefenronde barst het spektakel los en strijden de teams onderling om de winst. (2-4 uur, vanaf 40 personen) De drakenbootrace is ook mogelijk in combinatie met The Battle-Teambuilding.
Prijs op aanvraag FLYBOARDEN op het meer! Beleef nu hoe het is om over het water te vliegen. Onder begeleiding van twee professionele instructeurs wordt u van alle informatie, tips en kledij voorzien. Naderhand zijn warme douches beschikbaar. Het mooie aan flyboarden is dat het voor iedereen mogelijk is; van jong tot oud, groot of klein, iedereen kan flyboarden! (2,5 uur inclusief instructie en omkleden. Verlenging in overleg).

Bekijk alle activiteiten