Picknickmand mee op uw boottochtje in Giethoorn

Gewoon op uw bootje lunchen in Giethoorn? Maak het uzelf gemakkelijk met onze picknickmanden. Wij stellen een heerlijke en complete picknick voor u samen. Blijf helemaal in de sfeer van Giethoorn met onze streekproducten. Of kies voor een heerlijke turfstekerslunch met zachte en harde broodjes. Flesje Prosecco mee? Extra koffie of fris? Geen probleem! Geef gerust uw wensen aan ons door via 0521 – 36 12 15 of gebruik het reserveringsformulier.


Picknickmand met streekproducten

Wat is er beter dan op uw fluisterbootje in Giethoorn te lunchen met producten uit de streek zelf? Dompel uzelf onder in de smaak van de Weerribben en geniet van de streekproducten in de streekpicknickmand. Met heerlijk brood uit de Weerribben, Blokzijler brok, fruitsap en diverse lekkernijen uit eigen streek.

Inhoud streekpicknick

Picknickmand boottochtje Giethoorn


Borrelen en varen in Giethoorn

Tijdens het varen genieten van allerlei hapjes? Alles wat u nodig heeft voor een gezellige borrel vindt u in onze borrelbox. Groene olijven, zongedroogde tomaten, 2 soorten worst, blokjes belegen kaas, roomkaas met kruiden, dip-stokjes en knabbelnootjes. Bovendien zitten er twee flesjes water én een piccolo Prosecco in de borrelbox!

 

Inhoud borrelbox

Borrelbox met hapjes


Lunch brood met kaas

Turfstekerslunch voor onderweg 

Ga heerlijk lunchen op het water met de complete turfstekerslunch. Wij zorgen dat alles voor u klaar staat bij Smits Paviljoen. Onze turfstekerslunch bestaat uit twee belegde broodjes, een krentenbol, vers fruit en een drankje.

Inhoud Turfstekerslunch


Bootje huren in Giethoorn

Heeft u zelf geen bootje? Huur er gewoon eentje bij ons. Reserveer bijvoorbeeld een fluisterboot, punter of luxe Ottersloep. Laat ons gelijk weten welke picknickmand wij voor u mogen klaarzetten. Zo hoeft u alleen maar te denken aan een gezellige dag op het water.

Overzicht boten

Bootje huren in Giethoorn


Diner met zalm in Giethoorn

Uitgebreid eten in Giethoorn

Voor een uitgebreide lunch of diner bent u ook van harte welkom in Smits Paviljoen. Geniet van een frisse salade, smakelijk broodje of andere lekkernij. Laat u verrassen door onze menukaart! Dankzij onze unieke locatie aan het meer, legt u zo bij ons aan. Op ons terras heeft u een prachtig uitzicht over het meer en het natuurgebied.


Wat wilt u in uw picknickmand?

Heeft u speciale wensen voor uw picknick op het water? Vertel het ons! Wij passen uw picknickmand graag voor u aan. Zodat u heerlijk kunt genieten van uw boottochtje in Giethoorn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 onderstaand formulier.

 

picknickmand met salade