Eten en drinken bij Smits Paviljoen in Giethoorn

Heerlijk eten bij het restaurant aan het water met een panorama uitzicht op het natuurgebied? Of wilt u een goed gevulde picknickmand mee tijdens het varen op de prachtige grachten en meren van Giethoorn? Kom dan naar Smits Paviljoen, midden in hartje Giethoorn!

Ook voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Met ons nieuwe menu stelt u zelf uw ideale buffet of barbecue samen. Of ga voor een geheel verzorgde lunch. Vragen? Wij adviseren u graag!

Bootverhuur Giethoorn


Avondeten salade en patat

Menukaart

Gezellig samen of ontspannen alleen genieten van een hapje en een drankje en van het uitzicht over het meer en het natuurgebied. Bekijk onze menukaart voor de mogelijkheden van een heerlijke lunch of uitgebreid diner op de mooiste plek van Giethoorn.

Bekijk menukaart

 


Lunch

Leg met uw bootje bij ons aan vanaf het meer of kom aanlopen vanaf de dorpsgracht voor een heerlijke lunch. Voor groepen bieden wij een heerlijke rietsnijderslunch of een uitgebreid broodjesbuffet om samen van te smullen.

Lunch

Brood met kruidenboter en tapenade


sparebis, grill, bbq, saus

Barbecues

Gezellig op het terras met de hele groep barbecueën? Kies uit een van de drie uitgebreide barbecue’s met salades, bijgerechten, patat en diverse sauzen! Vul deze vervolgens naar wens aan met vlees, vis, vegetarisch of gevogelte. Er zit vast iets bij wat aansluit bij uw wensen!

Barbecues


Buffetten

Heerlijk samen genieten van diverse smaakvolle gerechten van een warm en koud buffet? U kiest zelf welke gerechten en aanvullingen het beste bij u passen. Gaat u voor kipfilet in kerrie-annanas, kabeljauw in botersaus of een heerlijke beenham?

Buffetten

Kipfilet tomaat komkommer


latte macchiato met koekje

Desserts

Een lekkere coupe ijs, huisgemaakte brownie met verse slagroom of een groots dessertbuffet? Laat u verwennen!

Desserts


Picknickmanden

Zorgeloos de hele dag varen? Bestel dan een heerlijke pickickmand met lunch, drinken en allerlei lekkers. Ook kunnen wij een mandje met heerlijke hapjes en drankjes voor u verzorgen. 

Picknickmanden

Picknickmand in het bos


Bootverhuur Smits Paviljoen in Giethoorn

Onze activiteiten

Naast onze lekkere hapjes en drankjes, kunt u bij ons ook terecht voor diverse activiteiten. U kunt uiteraard het eten combineren met één van onze activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze activiteiten

Verder naar arrangementen


Panorama uitzicht

Een diner of borrel met een fantastisch uitzicht, dat vindt u alleen bij Smits Paviljoen in Giethoorn! U kunt zowel binnen in ons restaurant plaatsnemen of op ons vernieuwde terras.

Doordat ons pand op een schiereiland staat midden op het meer Bovenwijde, ziet u zowel de bekende grachten maar ook het unieke natuurgebied De Wieden. Niet voor niets wordt Giethoorn ook wel het Venetië van Het Noorden of Hollands Venetië genoemd. In het voorjaar en de zomer worden er zelfs zeilwedstrijden en muziekfestivals op het aangrenzende meer gehouden.

In combinatie met een arrangement of activiteit

Uiteraard kunt u het eten en drinken bij ons combineren met een arrangement of een activiteit!

U kunt bijvoorbeeld een boot bij ons huren om de omgeving via het water te verkennen en uw tocht afsluiten met een barbecue. Of ontdek in het dorp kristal- en edelsteenmuseum De Oude Aarde om vervolgens een gebak met koffie op ons terras te nuttigen. De arrangementen en activiteiten kunnen gereserveerd worden voor 2 personen maar ook grote groepen.


Lunch, diner, barbecue of buffet?

Wij hebben voor ieder moment van de dag een heerlijk gerecht of drankje! Of u nu aan komt wandelen, uw boot aanlegt bij één van onze steigers of met een groep een dagje Giethoorn aandoet? Wij maken het u graag naar de zin met een fijne ambiance, uitstekende service en heerlijke gerechten.

Al enthousiast geworden?

Kom dan langs! U vindt ons op Binnenpad 29a in Giethoorn.
Bellen kan natuurlijk ook middels 0521 – 36 12 15.

Of raadpleeg de Contactpagina.